OM OSS

Vi är ett litet gäng med stort engagemang, kort sagt. 


Vi hade en gemensam vision om att det går att göra på ett annat sätt. Att det måste finnas utrymme för yrkesstolthet och glädje, istället för att jaga kortsiktiga vinster. En sommardag år 2020 gjorde vi slag i saken och startade eget tillsammans. Vi får ofta frågan: Hur kan ni både jobba ihop och leva ihop?! Det går utmärkt! Det bästa beslut vi tagit tillsammans, förutom då att köpa vår gård strax utanför Storvreta.


Vår resa har gått fort, minst sagt. Redan under första sommaren år 2020 var vi ett glatt gäng på upp till 9 personer och hade initierat samarbeten med andra företagare vi litar på. Sedan dess har det bara fortsatt och andelen återkommande och långsiktiga kunder är högre än vad vi hade väntat oss.


Vi vill att du som kund ska känna dej trygg med oss! Därför håller vi en öppen, ärlig och lösningsfokuserad dialog. Är du nöjd, är vi nöjda!


TEAMET

IDA
TRÄDGÅRD & KONTOR

Agronom som valde trädgårdsväxter framför grödor. I det gröna mår Ida bra och hon älskar att få skapa och arbeta med händerna.


Telefon: 0703036930

E-post: ida@bygarda.se

ANDREAS
SNICKARE

Direktimporterad från de norrländska skogarna är Andreas lika stabil som det virke han arbetar med. Efter att ha följts åt på tre arbetsplatser genom åren är Johan och Andreas nu ett sammansvetsat team.

 

JOHAN
SNICKARE

Efter 15 år som snickare lever pojkdrömmen fortfarande upp till förväntningarna. Varje dag är lika spännande med nya utmaningar.


Telefon: 0724496787

E-post: johan@bygarda.se

PENZI
LÄRLING/MASKOT

Vill helst vara med överallt men smiter gärna från arbetet för att socialisera med andra medarbetare och kunder. Troligen en av våra mindre produktiva medarbetare, kanske tur för våra kunder att vi inte debiterar hennes tid...

EMELIE

TRÄDGÅRD

Emelie är troligen den du kommer att träffa mest ute i trädgårdarna. Med stor yrkeskunskap, spralligt glatt humör och ett uns av "spring i benen" leder hon arbetet med att hålla snyggt och utveckla utemiljön.

SÄSONGSARBETARE

Vi har också ett antal eldsjälar som hoppar in när det behövs och stöttar upp under snöröjning och högsäsong. De förtjänar alla en egen presentation. Men ni får helt enkelt träffa dem ute på plats istället.